Житель Почаєва ввечері припаркував свою «Мазду» поблизу власного господарства, а зранку її там не застав. Про викрадення автомобіля повідомив правоохоронців.

Викрадену автівку поліцейські розшукали того ж дня на узбіччі дороги за межами Почаєва. Особу викрадача встановили вже наступного дня. Ним виявся житель Кременецького району. Поліцейським чоловік розповів, що того дня перебував у Почаєві і затримався  допізна. В сусіднє село додому пішки йти не хотілося. Тож вирішив взяти чужу автівку, власник якої залишив ключі до замка запалювання. Проте через технічні несправності авто зупинилася на півдорозі. Там чоловік  і покинув автівку, а сам добирався додому  пішки.

Кременчанину інкримінують статтю 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом, на даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вкрав, #почаїв
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: