Тернополян запрошують на благодійний концерт: кошти збирають для письменника Богдана Мельничука

Опубліковано:
20 Квітня, 2018

Співати заради життя письменника, заслуженного діяча мистецтв України Богдана Мельничука будуть відомі співаки Іван Кушнір та Ярослава Декалюк. Своє мистецтво, своє тепло дует віддаватиме заради того, щоби зібрати кошти на лікування тяжко хворої людини.

Біда була неочікуваною – за словами дружини Богдана Мельничука, лікарі наголосили – пацієнта привезли занадто пізно, Поставили діагноз і на життя дали прогноз три-чотири місяці. Але чоловік довно перейшов цю межу – завдячуючи поєднаню традиційної і нетрадиційної медицини, щоденній молитві, допомозі друзів – життя продовжується.  

Концерт відбудеться 20 квітня у приміщенні Тернопільського академічного обласного театру актора та ляльки. Початок – 18:30. Ціна квитка від 50 грн.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богдан мельничук\, #гроші, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: