Юлія Тимошенко: Єдина помісна православна церква – це духовна основа для відновлення України

19.04.2018 18:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

19 квітня народні депутати України ухвалили проект Постанови «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні». «За» проголосувало 268 народних обранця.

Фракція «Батьківщина» підтримала постанову Верховної Ради щодо звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія про створення єдиної Української помісної православної церкви.

«Україна не підніметься з колін, поки не стане на коліна перед Богом! Сьогодні у нас є історичний шанс стати іншими – єдиними, цілісними, духовними. Наша команда, розуміючи, що релігійні справи – не політичні, чітко заявляє, що ми одноголосно підтримуємо таке звернення. І ми закликаємо всю Україну молитися, щоб це звернення було задоволене. Усе це треба робити з вірою в Бога та з вірою в Україну» - зазначила Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі