ТНПУ відсвяткував свої іменини (Фото)

19.04.2018 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Максим Скасків

18 квітня Тернопільському національному педагогічному університету ім. В. Гнатюка виповнилося 78 років. Святкування почалося із урочистого відкриття «Клубу успішних людей». В рамках цієї події студенти та працівники університету могли поспілкуватися із людьми, що досягли успіху. Гостями були: голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, міський голова Тернополя Сергій Надал, олімпійська чемпіонка-біатлоністка Олена Підгрушна, учасник олімпійських ігор Дмитро Підручний та чемпіон Паралімпіади-2018 Тарас Радь. Гості отримали посвідчення стейкхолдерів (успішних професіоналів у певній суспільній галузі), які можуть надавати в майбутньому професійні консультації, впливати на визначення стратегії підготовки успішних фахівців. Запрошені поділилися із аудиторією власними історіями успіху, і дали поради стосовно того, як стати успішним.

null
 Фото: Максим Скасків.

 

null
 Фото: Максим Скасків.

 

null
 Фото: Максим Скасків.

 

null
 Фото: Максим Скасків.

 

null
 Фото: Максим Скасків.

Далі відбувся найбільший студентський флешмоб «Україна єдина», в якому взяли участь більше тисячі студентів та працівників університету. Студенти виконали танець, після чого пристуні вишикувалися у формі карти україни і літер «ТНПУ». Дійство супроводжувалося грою оркестру. До флешмобу долучився і ректор університету Богдан Буяк. Естафету передали Харківському національному педагогічному університету імені Григорія Сковороди. Згодом отримали відповідь із ХНПУ із оголошенням, що естафету прийнято.

null
Фото: Христина Луцик.

 

null
Фото: Христина Луцик.

 

null
Фото: Христина Луцик.

Завершилося святкування концертом під назвою «В єдності наша сила». В ньому взяли участь творчі мистецькі колективи студентів, працівників та відомих випускників університету. Багато працівників ТНПУ отримали почесні нагороди.

null
Фото: Юля Вітюк.

 

null
Фото: Юля Вітюк.

 

null
Фото: Юля Вітюк.

Максим Скасків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі