Тернополянам показали, як виглядатиме Гаївський міст (Фото)

Опубліковано:
19 Квітня, 2018

Нещодавно на Тернопільщині відбулося виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Народні депутати, представники обласної та міської влади, голови об’єднаних громад обговорювали актуальні проблеми Тернопільщини, зокрема ті об’єкти, які потребують державного фінансування. 

Міський голова Тернополя Сергій Надал та народні депутати від Тернопільщини озвучили членам бюджетного комітету проблему аварійного шляхопроводу на об’їзній дорозі Тернополя, який є головною складовою траси міжнародного значення.

«Минулого року після обстеження шляхопроводу на об’їзній дорозі Тернополя було ухвалено рішення заборонити рух великогабаритного вантажного транспорту загальною вагою понад 8 тонн через Гаївський міст. Адже, за висновками дорожників, подальша експлуатація моста у режимі основного шляхопроводу матиме єдиний наслідок — руйнування конструкцій. Варто зазначити, що Гаївський міст використовується переважно транзитним транспортом. Саме на транзит припадало до 90 % усього транспортного потоку, – зауважив очільник Тернополя. – Ми неодноразово звертались до Уряду щодо сприяння проведенню реставраційних робіт. Цю ж проблему озвучили на засіданні комітету Верховної Ради з питань бюджету. Мерія міста готова внести свою частку у ремонтні роботи. Враховуючи, що загальна вартість першого етапу робіт складає близько 45 млн. грн., для самого Тернополя вирішення проблеми є непідйомним з фінансової точки зору».

null

Фото з мережі Інтернет

Сергій Надал додав, що сьогодні усе навантаження прийняла на себе траса Р-41. Надмірне навантаження призводить до знищення дорожнього покриття і перевитрат коштів на поточні ремонти. За рік дорогу фактично знищили. Між тим, єдина альтернатива — Гаївський міст працює на межі своїх потужностей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великі гаї, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перехрестя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: