В травні у Тернополі зберуться депутати у вишиванках для встановлення рекорду

18.04.2018 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

12-13 травня 2018 року в Тернополі у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка відбудеться Х-й Всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки».

Під час фестивалю діятиме виставка майстрів народних художніх промислів, у рамках якої ї будуть проведені майстер-класи, спецпогашення поштових відправлень, присвячених Х Всеукраїнському фестивалю національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки», презентація вишитих рушників з 17-ти районів Тернопільщини та м. Тернопіль оголошення переможців конкурсу на кращий вишитий герб України, області, району, міста, селища, села, оголошення результату рекорду України «Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації» в категорії «Масові заходи», флеш-моб – фото депутатів у вишиванках біля пам’ятника С. Бандері, театралізоване дійство до Дня Матері у виконанні зразкового родинного гурту «Великодні зернятка» м. Тернопіль, виступи художніх колективів і окремих виконавців м. Тернопіль та концерт відомих артистів України.

Організатори фестивалю: Тернопільська обласна державна адміністрація, Тернопільська обласна рада, Тернопільська міська рада, Тернопільський обласний благодійний фонд «Цвіт вишиванки».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі