На Тернопільщині пенсіонер, який намагався зґвалтувати дитину, потрапив з пораненнями в лікарню

Опубліковано:
18 Квітня, 2018

У Монастириську пенсіонер спочатку споївши, намагався зґвалтувати десятилітню дівчинку, з пораненням живота та ушкодженням внутрішніх органів, порізами ніг попав в лікарню, повідомляє сайт Національної поліції у Тернопільській області.

17 квітня до Монастириського відділку поліції дійшло два повідомлення на лінію “103” і одне в поліцію. Медики та слідчо-оперативна групи виїжджали до чоловіка та до дівчинки. 

За попередньою інформацією вже сп’янілу п’ятикласницю чоловік затягнув до свого помешкання, роздягнув і намагався вступити з нею в статеві зносини. На крики дитини прибігли дві жінки, ввійшовши в будинок побачили оголеного діда та малолітню. Одна з них покликала маму дівчинки, яка живе неподалік. Жінка кинулася до кривдника, вибила вікно та двері, нанесла поранення пенсіонеру та забрала дитину, викликала швидку та поліцію.

Поренений чоловік стікаючи кров’ю дійшов до колишньої дружини, яка теж викликала медиків.

Дівчинка в реанімації, слідів зґвалтування не виявлено, лише синці на зап’ястях. З нею спілкуватимуться психологи. Потерпілого прооперували але він ще не прийшов до свідомості.

Маму дівчинки затримали відповідно до статті 208 КПК. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 ККУ. Вирішується питання й про відкриття кримінального провадження згідно з статтею 156 – розбещення неповнолітніх. Триває слідство.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #згвалтування, #монастириськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: