14 квітня в селищі Бірки Тернопільського району близько 19:30 водій мотоблока “Зубр” не впорався з керуванням та здійснив наїзд на місцеву жительку 1966 року народження. З відкритим переломом гомілки жінку госпіталізували в травматологічне відділення. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

15 квітня о 12:49 ДТП з потерпілими трапилось на Кременеччині. Водій автомобіля Волга 3110 допустив бокове зіткнення із автівкою марки Daewoo Lanos та Volkswagen Transporter – Т5. Транспортні засоби рухалися в зустрічному напрямку. До лікарів звернулися кермувальники Волги та Volkswagen(а). Як згодом з’ясувалося, водій Волги перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна автопригода трапилася того ж дня на Гусятинщині у селі Клювинці поблизу дитячого садка. Кермувальник мотоциклу “МТ”, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу та врізався у скутер YAMAHA. Один з водіїв потрапив у реанімаційне відділення з підозрою на струс та тріщину черепа, а також з пошкодженням грудної клітки, забоями та саднами. Іншого кермувальника не госпіталізовували. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #бірки, #вихідні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: