У ТНЕУ відкрили Українсько-німецький навчально-дослідницький центр

Опубліковано:
14 Квітня, 2018

У рамках науково-освітнього співробітництва з Берлінським університетом техніки та економіки й Університетом прикладних наук і мистецтв у Дортмунді в ТНЕУ відкрито Українсько-німецький навчально-дослідницький центр.
 
Урочисто перерізали стрічку ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор А. І. Крисоватий та професор Берлінського університету техніки та економіки, старший науковий співробітник дослідницької групи «Інформація та комунікаційне обладнання» Юрген Зік.
 
Німецький науковець спеціалізується на алгоритмах, мультимедії та віртуальній реальності. Дослідницька та викладацька роботи проводиться в контексті реалізації навчальної програми «Прикладних комп’ютерних наук, міжнародних засобів масової інформації та обчислювальної техніки». 
 
За сприяння професора Юргена Зіка ТНЕУ отримав 117 одиниць сучасного комп’ютерного обладнання у рамках реалізації цільової грантової програми. 
 
Андрій Ігорович подякував німецьким партнерам: «Мені приємно, що разом ми працюємо над актуальними науковими проектами, формуючи якісне освітнє середовище для молоді. Сподіваємося, що наші партнерські відносини зміцнюватимуться, а результати роботи й надалі будуть вагомими та ефективними».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співробітництво, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: