Тернопільська співачка заспівала у програмі «Караоке на майдані» (Відео)

Опубліковано:
12 Квітня, 2018

Тернопільська співачка Ірина Новомлинська взяла участь у зйомках програми «Караоке на майдані» у Києві. Тепер вона представляє дівоче тріо «SELFY», відтак взяла творче псевдо Ірина NOVA. Ірина стала учасницею групи SELFY без проходження кастингу. Продюсер групи Олександр Яременко стверджує, що вірний спосіб ефективного пошуку артиста — це професійний досвід плюс «чуття». На даний момент нова вокалістка освоїла репертуар групи SELFY і готується зустрічати весняне потепління разом з шанувальниками групи. Перші дві учасниці — Dana Queen і Tanya Li — дуже тепло прийняли Ірину Nova.

У рамках рубрики «Новий хіт» у програмі «Караоке на майдані» дівчата виконали нову пісню «Зроби мені селфі». Втім особливого захвату у присутніх виконання не викликало, – пише Реально. 

Щоб побачити виступ гурту, у якому тепер працює тернополянка, дивіться відео з 31 хвилини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ірина нова, #карооке, #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новомлинська, #пісня, #селфі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: