Канадці планують спорудити на Тернопільщині сміттєсортувальний центр

Опубліковано:
10 Квітня, 2018

Канадські інвестори планують побудувати біля села Коцюбинці сміттєсортувальний центр.

Як зазначив представник ТОВ “Шорано Холдінгс Галичина, 2” Борис Голяєв, для спорудження об’єкту рішенням сесії Коцюбинської сільської ради об’єднаної територіальної громади була виділена земельна ділянка на відстані близько 2 кілометрів від колишнього хутору Ліски, передає Тернопільська ОДА.

«На підприємстві відходи будуть сортувати і пресувати, а потім возити на переробку у Тернопіль, де мають намір побудувати сміттєпереробний завод», – розповідає він.

За словами голови Коцюбинської сільської ради об’єднаної територіальної громади І. Воробець, сміттєсортувальна лінія забезпечить додаткові надходження у бюджет неперспективної Коцюбинської ОТГ та створить нові робочі місця для жителів громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #завод, #канадці, #коцюбинці, #лінія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переробка, #сміття, #сортування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: