З першого квітня в області розпочався місячник добровільної здачі зброї. За цей час до підрозділів поліції здано 38 одиниць зброї. Серед них 23- мисливської гладкоствольної, з яких чотири перебували в незаконному обігу, по три – мисливської нарізної та холодної та 9 одиниць іншої. Також було здано дев’ять газових пістолетів, один з яких перебував у незаконному обігу та 230 набоїв.  

Правоохоронці нагадують: власники незареєстрованої зброї та боєприпасів ще мають можливіть уникнути кримінальної відповідальності за незаконне зберігання небезпечних предметів. Крім того, такі «добровольці» зможуть у подальшому легалізувати зброю, тобто зареєструвати на себе та отримати у користування. Якщо ж поліцейські самі вилучать такі предмети, власникам доведеться відповідати згідно статті 263 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: