Бійцям на передову з Тернополя відправили 15 тонн продуктів та предметів першої необхідності

07.04.2018 11:43   Джерело: тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі під час акції «Великодній кошик на передову» для українських військових, які зараз перебувають у зоні АТО, вдалось зібрати 15 тонн продуктів та предметів першої необхідності. Акція була ініційована волонтерськими організаціями та підтримана Греко-Католицькою Церквою та Тернопільською міською радою.

«Українці перед Великодніми святами завжди намагалися допомогти людям, які потребували допомоги. На сьогоднішній день, у першу чергу, це є солдати, які оберігають нашу державу, забезпечують спокій і завдяки яким ми маємо можливість у мирному Тернополі святкувати Великдень, - зазначив міський голова Сергій Надал. – Завдяки небайдужості тернополян нам вдалося зібрати 15 тонн продуктів та інших необхідних речей, які будуть доставлені українським військовим на передову».

Очільник Тернополя подякував усім підприємцям, структурними міської ради, школам, лікарням та усім небайдужим тернополянам, які долучилися до акції. Адже таким чином тернополянам вдасться подарувати військовослужбовцям частинку родинного тепла у період Великодніх свят.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: тернопільська міська рада  

Коментарі