Жителі Тернопільщини на колінах проводили в останню путь військового з Ланівців (Фото)

06.04.2018 12:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лановечинна попрощалася з контрактником Сергієм Бібко. В ніч на 3 квітня перестало битися його серце. Побратими, односельчани та рідні провели чоловіка в останню путь на колінах, - пишуть Тернополяни.

– Першоквітневі дні принесли тривожну звістку на малу батьківщину рядового Сергія Бібка. Останню шану земляку прийшли віддати побратими, представники облдержадміністрації, керівництво району, друзі, колеги та усі ті, хто низько схиляються перед мужністю, силою волі та патріотизмом Сергія, – повідомили на сторінці Лановецької РДА.

Попередня причина, внаслідок якої помер військовослужбовець – інсульт. У воїна залишилися дружина, дочка, онук та брат.

– Командування та особовий склад військової частини А3215 сумує з приводу передчасної смерті військовослужбовця служби за контрактом, солдата Бібка Сергія Дмитровича, 1959 року народження уродженця Тернопільщини. Просимо вшанувати побратима. Нехай земля буде пухом, – коментують в 44-тій окремій артилерійській бригаді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі