На юнацький чемпіонат Європи з гри «Го» вперше поїхали школярі з Тернополя (Фото)

Опубліковано:
6 Квітня, 2018

Юнацький чемпіонат Європи з гри «Го» відбувся  з 29 по 31 березня в м. Києві. Команду школи-ліцею ім. Назарія Яремчука готувала керівник гуртка “Школа Розумових Ігор” Оксана Голда: “Наші діти виступили досить добре. Змагання за звання чемпіонів Європи проходили в трьох вікових категоріях: до 12, до 16 та до 20 років. Зі мною їхали мої вихованці Соломія Маркович, Аліна та Володимир Терлецькі (2-В кл.), Владислав Рудько (3-А кл.), Андрій Возний (3-В кл.), Владислав Сабадишин, Павло Новосад (4-В кл.), Петро Придаткевич (5-А кл.). Також був учасник учень ЗОШ №22 Мних Максим. Чемпіонат був цікавим та насиченим. Усього 350 учасників, як з України, так і з Європи, діти з 18 країн Європи боролись за перемогу в партії, покращували свої рейтинги. Найкраще з наших зіграли Петро Придаткевич та Володимир Терлецький, які виграли по три партії в іноземних суперників.

Тернопільські школярі зустрілись на одному полі з учасниками з Великобританії, з Данії, Угорщини. 

Команда “Школи Розумових Ігор” шукає спонсора, так як з’явилась можливість відвідувати чемпіонати рівня Європи. На літо запланували поїздку на Чемпіонат Європи зі спортивного бриджу. Просто на цьому тижні гуртківці приймають участь в он-лайн грі у Чемпіонаті Світу зі спортивного бриджу.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шашки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: