На яке покарання заслуговує водій, який побив патрульного та влаштував дебош у лікарні?

Опубліковано:
5 Квітня, 2018

Випадок стався у Збаражі, на Тернопільщині. На одній з вулиць патрульні зупинили авто іноземної реєстрації з несправними фарами. Водій виявився агресивним – лаявся, принижував інспекторів, повідомляє сайт Експрес-онлайн.

Патрульні одразу зрозуміли в чому справа – чоловік хильнув зайвого.

Проходити перевірку на драгері чоловік відмовився, тож його повезли у Збаразьку районну лікарню. Там він розійшовся не на жарт – перекидав меблі, лаявся, кричав. Один з патрульних спробував заспокоїти чоловіка, а той накинувся на нього, порвав форму і побив. “Наніс удар головою в обличчя поліцейського та декілька ударів ногами по правій нозі, тим самим перешкодив працівнику правоохоронного органу виконувати свої службові обов’язки. Потерпілому були спричинені тілесні ушкодження у вигляді садна носа та правої гомілки, які відносяться до легких тілесних ушкоджень”, – йдеться у документах суду. Та поліцейським таки вдалося втихомирити дебошира.

За фактом злочину відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 345 ККУ.

А днями, справа дійшла логічного завершення. Збаразький районний суд Тернопільської області вирішив долю хулігана: “Визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 КК України, призначивши йому покарання у виді штрафу, що становить 3400 гривень”, – йдеться в документі.

У водія-порушника є ще майже місяць, аби оскаржити вирок в апеляційному суді, та швидше за все цього робити не буде. Адже покарання за його вчинок і так доволі м’яке. 

Анастасія Гарасим’як.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #дебош, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #п'яний, #поліція, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: