Вбивці громадського активіста проведуть за гратами від 4 до 14 років, залежно від участі у злочині

Опубліковано:
3 Квітня, 2018

Прокуратурою Тернопільської  області здійснювалось процесуальне керівництво  та підтримане державне обвинувачення  стосовно 4 осіб, що організували та вчинили вбивство за обтяжуючих обставин кременецького  громадського активіста .

Державним обвинувачем доведено у суді що четверо  осіб – жителів Дніпропетровської області,  вступили у злочинну змову із невстановленою слідством особою та  пообіцяли їй з корисливих мотивів, за винагороду вчинити вбивство громадського активіста з Кременця Тернопільської області.

Читайте також

Розгляд справи убивства активіста Ващенка знову затягують (Відео)
Під час судового засідання підозрюваний у вбивстві Віталія Ващенка порізав вени

 Реалізуючи   злочинний намір,  виконавці та організатор злочину кілька днів стежили за потерпілим та його місцем проживання, а увечері 26 травня 2016 року здійснили напад на чоловіка, нанісши йому численні удари в різні частини тіла палицями, після чого втекли з місця події. Потерпілий помер у лікарні від заподіяних тілесних ушкоджень 27 травня 2016 року. Згодом, усіх виконавців та організатора злочину затримали правоохоронці.

Колегія суддів Зборівського  районного  суду, врахувавши ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення та участь у скоєному кожного із 4 засуджених осіб, призначила їм покарання  у виді від 4 до 14   років позбавлення волі з конфіскацією належного майна.  Також із засуджених стягнуть солідарно 2 000 000 грн заподіяної моральної шкоди в користь дкружини потерпілого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ващенко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: