Жителі міста зустріли бійців батальйону «Тернопіль», які повернулися додому із зони АТО

03.04.2018 17:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Співробітники батальйону патрульної служби особливого призначення «Тернопіль» у повному складі та без втрат повернулись додому після виконання бойових завдань на Сході України. Зустріти бійців прийшли рідні, колеги та друзі. Подякував військовим та відзначив кращих нагрудними знаками міський голова Тернополя Сергій Надал.

Читайте також

Учасники АТО у Тернополі зможуть отримати грошову компенсацію замість земельної ділянки
У ТДМУ придбали мікроавтобус для потреб українських військовослужбовців

«Протягом двох місяців тернополяни гідно та сумлінно виконували свої службові обов’язки у місцях тимчасової дислокації на Сході країни, і сьогодні, напередодні Великодня, повернулися живими та здоровими, – зазначає Сергій Надал. - Від імені усієї тернопільської громади висловлюю усім бійцям подяку за мужність та вагомий внесок в оборону нашої держави. Ви є прикладом для усіх українців, як потрібно любити свою країну та бути справжніми патріотами».

Зараз бійцям надали короткострокові відпустки, після чого вони повернуться до виконання своїх службових завдань вже у Тернополі.

Нагадаємо, Тернопільською міською радою для підтримки військовослужбовців затверджена «Програма забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Тернополі на 2018 рік».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі