Вантаж з продуктами, вагою 2,5 тони, відправила в зону АТО компанія «Агропродсервіс»

Опубліковано:
2 Квітня, 2018

Понад 3000 банок каші з м’ясом, солянки, тушкованої свинини та яблука, такий «Великодній кошик» компанія «Агропродсервіс» відправила на Схід України в зону бойових дій для військових з Тернопільщини до Великодня.

«Ми з радістю веземо дану продукцію для наших хлопців, адже кожен з них хотів би провести Великдень зі своєю родино, з дітьми, з коханими. Натомість їм прийдеться тримати рубіж оборони нашої держави в сирих та холодних окопах. Тому це найкраще, що ми можемо для них зробити», – говорить начальник відділу охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту, компанії «Агропродсервіс» генерал-майор Євген Лукавий, який особисто відправився супроводжувати вантаж.

Компанія «Агропродсервіс» бажає нашим захисникам витримки, віри та світлого Великодня.

За матеріалами сайту корпорації “Агропродсервіс”.

Анастасія Гарасим’як.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агропродсервіс, #АТО, #євген лукавий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паска, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: