У Збаражі дають гроші за прийняття безпритульного собаки

Опубліковано:
2 Квітня, 2018

На сесії міської ради затвердили програму “Регулювання чисельності безпритульних тварин”, яка передбачає виділення грошей жителям міста, які приютять чотирилапих. За собаку обіцяють 1500 гривень.

Читайте також

Житель Тернопільщини отруйними кістками звів у могилу понад 25 собак
Жителі міст ночами викидають собак і котів у селах Тернопільщини

«Проблема безпритульних собак актуальна і для нашого міста. Щоб її вирішити на сесії була прийнята програма. Один з аспектів якої –  усиновлення собак. Міська рада готова фінансувати таку ініціативу. Кошти ще не виділили, але у проекті затверджено, що 1500 гривень отримає кожен, хто візьме тварину додому.

Зараз, дуже багато людей, які представляють себе, як захисники тварин, але вони роблять це тільки на словах. Нині ми хочемо запропонувати реальну можливість для всіх охочих, які борються за права тварин – взяти собаку додому та отримати гроші на її утримання. Ми також хочемо, щоб цю програму підхопили інші населені пункти. В

важаємо, що таким чином можна вирішити проблему з безпритульними собаками, які нині становлять загрозу спокою міста», – повідомив міський голова Збаража Роман Полікровський журналістам Першого інтернет-телебачення “Медіатор”.

За матеріалами сайту Місто.

Анастасія Гарасим’як

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: