Тернопільщина була представлена на Міжнародній виставці UITT-2018 «Україна – Подорожі та туризм»

Опубліковано:
1 Квітня, 2018

UITT – щорічна виставка туризму для туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів,  туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа, якій щороку бере участь майже 318 компаній з 30-ти країн світу. Підч ас цього заходу представники туристичного бізнесу мають можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, провести переговори, укласти вигідні контракти з лідерами туристичної індустрії, обмінятися досвідом з іноземними колегами та партнерами.

null

 

null

 

null

Відкрили форум перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Титарчук та голова Національної туристичної організації(НТО) Іван Ліптуга.

null

Цього року 28-30 березня 2018 року в Києві під час 24-тої Міжнародної виставки UITT-2018 «Україна – Подорожі та туризм» власний туристичний потенціал представили 30 міст і регіонів туристичної України, серед яких Чернігівська, Львівська, Закарпатська, Одеська, Чернівецька, Херсонська, Запорізька, Миколаївська, Тернопільська, Івано-Франківська, Рівненська, Харківська та інші області. У заході взяли участь представники 30 країн світу, у тому числі Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Каталонія, Кіпр, Мальта, Палестина, Польща, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Угорщина, Україна, Чорногорія та інші.

null

Виставка відбулася за підтримки Всесвітньої туристичної організації United Nations World Tourism Organization (UNWTO), Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерства Економічного розвитку і торгівлі України, Національної туристичної організації України (НТО).

null

Під час виставки Тернопілля представило свій унікальний туристичний потенціал та культурну спадщину, гастротуризм, музичні фестивалі, середньовічні фортеці та замки, а також цікаві атракції. Зокрема, місто Теребовля презентувало цікавий проект майстер-класів для туристів, а також екскурсію на унікальний віадук. Особливу увагу акцентували на проекті «Тернопільське Придністер’я».

null

 

null

Туристична асоціація Тернопілля та віце-президент Міжнародної торгової палати Тарас Демкура презентували під час цього заходу проекти «Під Зорею Пінзеля» та «Життя в стилі ЕСО».

null

 

null

«Тернопільщина дружною командою гідно представила туристичний та культурний потенціал нашого краю. Ми представляли наш спільний соціально-відповідальний проект з Міжнародною торговою палатою та НТО «Життя в стилі ЕСО», який затверджений згідно з вимогами Євросоюзу щодо технічного врегулювання галузі. Це дасть можливість вивести індустрію гостинності на якісно новий рівень. Також домовилися з керівником проекту «Грінвейс» Сергієм Підмогильним про інтеграцію проекту «Життя в стилі ЕСО», – розповів Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: