У файному місті проходить фестиваль-конкурс «Файна Україна»

Опубліковано:
1 Квітня, 2018

Тернопіль протягом двох днів 31 березня та 1 квітня приймає учасників ІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу малих форм та творчих колективів інструментального, вокального, хореографічного мистецтва “Файна Україна”, який проводять спільно з Київським національним університетом культури і мистецтва, Інститутом Мистецтв, Кафедрої сучасної і бальної хореографії, Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського. Більше 300 творчих дітей приїхали з різних міст України – Тернопіль, Луцьк, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Рівне, Кременець, Борщів, Коропець… це далеко не повний перелік)

Фестиваль проходить у Філармонії. Ці діти музично-хореографічний скарб України і світу! Завтра 1 квітня у 14 00 відбудеться нагородження переможців і лауреатів конкурсу та гала-концерт. Богдана Середао рганізатор події розказала, що фестиваль мандрує країною, рівень фестивалю, склад поважного журі приваблює учасників. Переможці отримують дипломи, кубки та медалі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #файна україна, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: