У Центрі науки Тернополя змагались за перемогу 20 кілограмові роботи

Опубліковано:
1 Квітня, 2018

Роботурнір у Центрі науки Тернополя зібрав навколо столів з запчастинами дві команди. Особливість – дорослі допомагали молодшим. Азартно, за вказівками організатора турніру Петра Головатого, майбутніх 20 кілограмових роботів команди збирали протягом години. Коли “Камази” були готові, настав час для тренувань – кожен учасник і хлопці, і дівчата, і чоловіки спробували керувати складним механізмом. Керовані за допомогою пультів робомашини мали виконати завдання – доставити вантаж (куб) на локацію.

Найсправнішого керівника робота визначали за часом за який вантаж доставляли на місце. За доброю традицією у перших змаганнях найспритнішим був наймолодший учасник змагань Ростислав (8 років). Усі робоконструктори були задоволені турніром. За словами Петра Головатого такі турніри він планує проводити регулярно від мирних транспортних змагань до справжніх роботобатлів. Разом з чоловіками роботи збирали і дівчата, а потім також виконували завдання з пультом в руках. Ілона, учасниця медіа-табору “Планета Z”: “Мені було дуже цікаво. особливо сподобалось, що серед нашої команди я скоріше за всіх справилась з завданням. Але ж мій результат покращів результат команди – це також круто!”

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робот, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: