Дурням закон не писаний: київський коп позмагався за звання «короля» парковки (Фото)

29.03.2018 20:56   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Тернопілля

Киянка у дворі свого багатоповерхового будинку гуляла з маленькою дитиною в колясці. При цьому вона зауважила припаркований на пішохідній доріжці автомобіль, який заважав вільному проходу і прославила його у соціальній мережі. Машина, судячи з номером, є поліцейською, - пише Знай.

Жінка, сфотографувала автомобіль з синіми номерними знаками, який розташовувався на половині пішохідної доріжки у дворі житлового будинку і виклала фото з допомогою порталу dtp.kiev.ua на Facebook. Проте розуміння і участі молода мама не отримала. У відповідь на посаду, як не дивно, посипався шквал критики.

Киянка поцікавилася, куди слід звертатися у тому випадку, якщо порушник і сам є співробітником поліції. Багато користувачів зазначили, що вона робить проблему на порожньому місці, хоча порушення явно видно на фото. Назвали її "яжематерью" і помітили, що коляска спокійно проїжджає на пішохідній доріжці, крім того можна об'їхати по самій проїжджій частині.

Всі коментатори зійшлися на думці, що в такій ситуації марно куди телефонувати, адже на такий виклик ніхто не приїде. Один чоловік повідомив про схожу ситуацію, в якій йому відповіли, що за адресою був спрямований патруль і він не бачив авто. Така ситуація вважається практично безнадійною, якщо не вважати протизаконних методів боротьби у вигляді проколотих шин та іншого.Деякі залишали у відгуках і свої фото із забороненою паркуванням поліцейських і рекомендації, як слід чинити з порушниками.

"Дзеркало зламати або номери зняти", "Нікуди, відбити дзеркала і скла можна", " До старого друга Коктейль Молотова! ))", "Кирпичек возите з собою", "На капоті цвяхом напишіть коментар", - радять користувачі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Знай  

Коментарі