ПриватБанк представив можливості працевлаштування для студентів Тернопільщини

29.03.2018 17:43   Джерело: ПриватБанк
Опубліковано : Новини Тернопілля

22 березня 2018 року на базі Тернопільського Національного Технічного Університету імені І. Пулюя пройшов черговий ярмарок вакансій, у якому взяли участь понад 60 підприємств - кращих роботодавців Західного регіону, а також декілька роботодавців з сусідньої Польщі. ПриватБанк, що вже декілька років поспіль посідає перше місце в рейтингу роботодавців банківської галузі України, представив студентам відразу декілька вакансій та варіантів кар'єри.

“Для банку надзвичайно важлива участь у таких заходах, адже випускники ВУЗів є нашим головним кадровим резервом, - розповідає заступник керівника напрямку трудових ресурсів ПриватБанку Валентина Кулеба. -  На сьогодні відразу у декількох відділеннях  ПриватБанку Тернопільщини відкрито нові вакансії. Фінансова установа підшукує  клієнт-менеджерів, спеціалістів з обслуговування клієнтів, касирів-операціоністів, операторів контактного центру”.

ПриватБанк пропонує високий рівень оплати праці, адже за статистикою дохід ефективних співробітників ПриватБанку на 10% вищий, ніж дохід колег з інших банків, а ще одним важливим фактором є повний соціальний пакет. Працівник банку отримуєте щорічну оплачувану відпустку, систему пільгового кредитування та можливість брати участь у різноманітних програмах лояльності фінансової установи.

На сьогодні ПриватБанк – найбільша фінансова установа країни. На території України у філіалах ПриватБанку працює понад 25 000 спеціалістів, ще понад 4500 – у контакт-центрах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ПриватБанк  

Коментарі