Маленькі тернополяни побували на «творчих посиденьках» з дитячою письменницею Лесею Вознюк

Опубліковано:
29 Березня, 2018

Маленькі тернополяни побували на «творчих посиденьках» з письменницею  Лесею Вознюк. Зустріч відбулася у рамках Тижня дитячого читання у відділі обслуговування дошкільнят та учнів 1-4 класів Тернопільської обласної дитячої бібліотеки.  На захід завітали маленькі шанувальники творчості письменниці – вихованці дитячого садочка №39 “Берізка” УМВС Тернополя. Леся Вознюк  розповіла діткам про улюблену роботу у видавництві, а також про те, як уперше взялась за авторське перо.

«Вірші у пані Лесі надзвичайно легкі для сприйняття, жартівливі і водночас пізнавальні та повчальні. Тому й не дивно, що малеча слухала їх з великою цікавістю. Справжньою несподіванкою для авторки стало те, що дехто з присутніх вивчив і декламував на пам’ять її ж поезії. Не обійшлося й без приємних сюрпризів. Леся Вознюк подарувала бібліотеці і своїм юним шанувальникам чудові книги від видавництва «Підручники і посібники», а також яскраві комплекти у складі пам’яток-закладок, патріотичних наклейок і мінікалендарика», – йдеться на сайті обласної дитячої бібліотеки.

null

 

null

Фото з сайту Тернопільської обласної дитячої бібліотеки

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: