Польща відгородиться від України парканом

29.03.2018 14:01   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Польща розпочне у вересні будувати паркан на кордоні з Україною і Білоруссю.

Про це повідомило сьогодні, 27 березня, «Польське радіо», де також пояснили: «За словами влади Польщі, огорожа має зупинити міграцію кабанів, які поширюють вірус африканської чуми свиней».

Міністр рільництва Польщі Кшиштоф Юрґєль заявив: «Ми передбачаємо, що будівництво паркану проти кабанів уздовж східного кордону Польщі повинно початися у вересні. Під час постійного комітету (Ради міністрів) буде розглянута резолюція у справі програми будівництва паркану. Опрацьовується закон. Ми передбачаємо, що у вересні має початися будівництво».«Вартість побудови огорожі оцінюють у приблизно 300 мільйонів злотих (71 мільйонів євро). Це буде паркан з відповідною сіткою заввишки до двох метрів, що буде закріплений на глибині приблизно півметра. Огорожу збудують уздовж східного кордону Польщі з Україною та Білоруссю (приблизно тисяча кілометрів). Інвестицію хочуть завершити впродовж трьох-чотирьох років. Насамперед паркан будуть встановлювати у тих місцях, де є найбільший ризик міграції кабанів», – поінформувало також «Польське радіо».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі