У Тернополі учні і вчителі пікетують обласну прокуратуру (Фотофакт)

29.03.2018 10:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

У Тернополі на вулиці Листопадовій сьогодні, 29 березня – мітинг. Мітингують біля прокуратури учні і вчителі проти закриття Школи мистецтв.

null
Фото автора.

Нагадаємо, рішення реорганізувати обласну експериментальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Ґерети прийняли на сесії обласної ради 28 березня.

Читайте також

Невже закриють Тернопільську школу мистецтв?

Таким чином навчальний заклад об’єднають із Тернопільською школою номер 21 і створять спеціалізовану комплексну школу мистецтв імені Ігоря Ґерети Тернопільської міської ради із обов’язковим збереженням статусу, специфіки і навчальних планів.

Під час обговорення депутати висловили позиції фракцій щодо функціонування навчального закладу, виступили і голови профільних депутатських комісій – з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту та з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства, і начальник управління освіти ОДА. На основі запропонованого і вирішили реорганізувати школу.

Водночас, приміщення школи мистецтв на вулиці Медовій у Тернополі залишається комунальною власністю обласної ради й буде надалі використовуватися для потреб навчального закладу. За таке рішення проголосувало 38 депутатів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі