Як повідомяє Depo.Львів з посиланням на “Жінки“, сексологи поділяють ерогенні зони у жінок на первинні, вторинні і “псевдозони”. 

Первинні ерогенні зони відомі всім: клітор і точка G – дуже важливі, але майже всі їхні секрети давно розкриті.

Вторинні ерогенні зони – це ті місця, чутливість яких розвивається по абсолютно індивідуальним законам. У одних жінок це може бути передня стінка піхви, у інших – задня, а треті можуть вибухати оргазмом від умілих дотиків до сосків. Тут все залежить від досвіду.

Найцікавіші ерогенні зони – “псевдозони”. Характерна їх особливість в тому, що вони можуть надзвичайно бурхливо реагувати на дотики одного партнера і залишатися абсолютно байдужими до дотиків іншого.

Для запуску “псевдозон” потрібен особливий партнер. Тут може зіграти вирішальну роль все, що завгодно: особливий запах, шорсткість рук, темп дихання або ваша особлива близькість з ним. Якщо вам здається, що ці зони не настільки вже й корисні через свої особливості, це не так. Саме завдяки “псевдозонам”секс завжди непередбачуваний.

Шанс стати “псевдозоною” є практично у кожної клітинки жіночого організму, але лідирують в цій почесній гонці наступні місця:

• Соски і ареоли навколо них: дуже чутлива частина жіночого організму. Люблячий чоловік просто зобов’язаний шукати особливий підхід до жіночих грудей, і поспішність у цій справі просто недоречна. Натякніть про це своєму хлопцеві, якщо хочете, щоб ваша сексуальне життя придбала фантастичні відтінки.

• Пальці ніг часто залишаються недооціненими з сексуальної точки зору. Адже не дарма на Сході багато хвороб лікують завдяки впливу на акупунктурні точки. Як знайти точку, що відповідає за секс? Тільки досвідченим шляхом. Масаж вам на допомогу.

• На жіночій талії зосереджено безліч нервових закінчень. Адже саме за це місце підтримує чоловік жінку під час статевого акту. Ласкаві погладжування, пощипування і лоскіт цих місць можуть приємно урізноманітнити сексуальне життя.

• Внутрішня поверхня рук , особливо ліктьові згини – для дуже тонких знавців сексуальних утіх. Забути про цю ерогенну зону під час прелюдії – значить обікрасти себе самих. Адже не дарма в деяких мусульманських станах зрадою чоловікові вважається дотик іншого чоловіка до внутрішньої поверхні рук.

• Волосся. Багато чоловіків інтуїтивно люблять грати з локонами жінки, перебирати пальцями кожну волосинку. Люблять це і жінки. За кожною волосинкою закріплений свій нерв. Тобто, скільки волосинок, стільки й шансів отримати тонке сексуальне задоволення.

• Живіт жінки: попросіть свого чоловіка не обділяти його увагою. Більшість чоловіків обдаровують живіт жінки лише швидкоплинними ласками. Затримай руку або губи хлопця на своєму животі і прислухайся до своїх відчуттів.

• Приголубити повіки жінки , обдарувати поцілунками кожен міліметр шкіри навколо очей – на це здатний тільки дуже тонкий і по-справжньому люблячий чоловік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ерогенні зони, #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оргазм, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: