Грандіозне шоу від CITY LIFE відбулося у Тернополі (Відео)

Опубліковано:
28 Березня, 2018

В нічному клубі “Allure” зібралися представники бізнесу та влади, громадські активісти, поціновувачі краси й стилю, талановиті виконавці, і просто успішні тернополяни. Традиційно, захід розпочався з вітальних слів від творців видання.

Засновниці журналу Маріанна Балабан й Тетяна Шершун подякували гостям і героям випуску за те, що читають та обирають для співпраці перший глянцевий журнал Тернополя й побажали усім читачам незабутніх вражень і весняного настрою, адже 22-й випуск готували спеціально до приходу весни. І, незважаючи на погоду за вікном, творцям CITY LIFE вдалося його створити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дві картини тернополянки Олесі Гудими – на обкладинках київського та американського часописів
Тернополянка, яка вже має дорослих дітей, потрапила на обкладинку журналу

Презентацію 22-ого випуску CITY LIFE відвідав заступник міського голови Тернополя з питань діяльності виконавчих органів влади Леонід Бицюра, який уже не вперше долучається до організації заходів, які ініціюють творці журналу. Зокрема, він розповів про передачу обладнання для потреб міської лікарні, кошти на яке вдалося зібрати під час “Віденського балу”, який також організовували натхненники CITY LIFE.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #22, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #сіті лайф, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: