В Тернополі на неповнолітнього напали троє підлітків з ножем

Опубліковано:
28 Березня, 2018

Пограбування трапилось 14 лютого. На 17-річного жителя обласного центру напали троє невідомих, погрожуючи ножем, відібрали мобільний телефон «Iphone 5», а з рюкзака вийняли боксерські рукавиці.

Читайте також

У центрі Тернополя грабіжник, погрожуючи дитині насильством, викрав у школяра дорогий смартфон

Зловмисників поліцейські розшукали вже наступного дня. Нападниками виявились двоє 19-річних тернополян та 15-річний житель Львівщини. Як встановили слідчі, хулігани зумисне підстерігали жертву, а злочин ретельно спланували. Були у балаклавах та бафах, озбрїлись ножем. У потерпілого вимагали спочатку гроші, та коли той запевнив, що немає, відібрали мобільний. Крім того, вони примусили хлопця вказати «Icloud» до телефону, інакше погрожували зарізати.

Зловмисників затримали. Двом 19-річним підозрюваним  в якості запобіжного заходу було обрано тримання під вартою, а їхньому неповнолітньому спільникові – 10-класникові з Львівщини, суд обрав домашній арешт із забороною залишати житло у нічний час.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: