На Тернопільщині співмешканець жінки зарубав її брата (Відео)

Опубліковано:
28 Березня, 2018

Трагедії, що трапилась у селі Жеребки Підволочиського району, передували розмова за чаркою. Брат, сестра та її співмешканець розпивали алкоголь, невідомо з якої причини між ними спалахнула сварка.

Як стверджує жінка, брат вдарив її, а цивільний чоловік спробував заступитися, штовхнувши чоловіка. Він нібито впав і розбив голову до батареї. Проте свідомості не втрачав, рану родичка обробила антисептиком і тріо продовжило випивати. Ночувати брат відмовився та пішов додому. А згодом вони виявили вже на вулиці біля підсобних приміщень закривавлене тіло родича, біля якого лежала сокира, занесли його до середини та викликали медиків і правоохоронців.

Під час попереднього огляду тіла загиблого оперативники виявили ушкодження голови. У ході розслідування з’ясувалося, що до загибелі чоловіка причетний співмешканець його рідної сестри. У скоєному він зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК України. Від чого і як помер чоловік встановить судово-медична експертиза.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: