У Тернополі підписано черговий Меморандум про співпрацю

Опубліковано:
26 Березня, 2018

Очільник Тернополя та президент СКУМО підписали Меморандум про співпрацю. Підписання відбулось у рамках тренінгового проекту «Молодіжний лідер СКУМО», організований Світовим Конґресом Українських Молодіжних Організацій. 

Проект мав за мету активне залучення в процеси розвитку молодіжного діаспорного руху та Світового Конґресу Українських Молодіжних Організацій, розбудову діаспорних структур для кoнсoлiдацiï світового українства, збереження національно-культурної самобутності та змiцнення iснуючих і налагодження нoвих кoнтактів.

null

«Приємно, що сьогодні у Тернополі зібралися молодіжні лідери української діаспори всього світу, тому що діаспора була і залишається найбільшим лобістом національних інтересів у світі, окрім того, діаспоряни допомагають у війні проти російського ворога, – зазначив Сергій Надал. – І за це ми висловлюємо велику подяку, сприяючи втіленню проектів активної молоді української діаспори та будемо консолідувати зусилля для промоції України у світі».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #меморандум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співпраця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: