Перші місця фестивалю у Дніпрі вибороли тернопільські школярки на пуантах з ансамблю «Перлина»

26.03.2018 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Канікули для танцюристів зразкового ансамблю танцю "Перлина" ТЕОКШМ ім. І. Герети розпочались з тріумфу - перші місця, дипломи та кубки «Всеукраїнського фестивалю творчості дітей та молоді «Березень! Канікули!!!» у номінації "Класична хореографія. Вік 14-15 років" вже їдуть у Тернопіль. Світлана Рудак художній керівник колективу разом зі своїми талановитими вихованками на конкурс підготували цікаву програму - танець "Вісники добра", "Сім красунь", "Французький вальс", "Натхнення", "Дует вишеньок" з балету К. Хачатуряна "Чіполіно". 

Фестиваль дивував глядачів 24-25 березня у Дніпрі. Організатори народний ансамбль танцю «Орлятко» запросили в гості творчі колективи Києва, Львова, Тернополя та Запоріжжя. Також свою майстерність продемонстрували колективи: «Антарес», «Tранс-Денс», «АТ-dance», «Максимум», «Вікторіал», «Фантазія», «Асорті», «Овація», Дніпровський коледж культури та запрошені гості. 

null
Фото: Анастасія Космина

 

null
Фото: Анастасія Космина

 

null
Фото: Анастасія Космина

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі