Грандіозна Хресна дорога: кількатисячна колона вірян пройшла від Катедри головними вулицями Тернополя (Фоторепортаж)

Опубліковано:
25 Березня, 2018

Напередодні Великодня, 25 березня у Тернополі відбулася традиційна Хресна дорога, до якої долучилося тисячі вірян, духовенство від різних конфесій, а також правоохоронці, місцева влада, військові….

Багатолюдна Хресна хода почала формуватися близько 16-ї години біля Архикатедрального собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, звідки люд вул. Йосипа Сліпого попрямував до головної вулиці Тернополя. Люди пройшли вулицею Руською, де було тимчасово перекрито рух, – пишуть Тернополяни.

Хода зупинялась на 14 станціях. Символічний дерев’яний хрест завдовжки близько 5 м, вага якого близько 100 кг, як і в попередні роки, несли представники духовенства, влади міста та області, громадські діячі, лікарі, волонтери, бійці АТО і їхні родичі, переселенці зі сходу України….

Подальший маршрут віруючих пролягав через бульвар Тараса Шевченка та вулиці Грушевська й Листопадова, звідки колона повернулася до Архикатедрального собору.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хресна дорога, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: