Полотна тернополянки, яка несподівано стала малювати, випромінюють світло

Опубліковано:
24 Березня, 2018

Представлені картини живопису Оксани Жбанової променяться світлом і чимось особливим і трепетним, до чого неможливо підібрати слова. Влучно про це сказала сама художниця, назвавши свій вернісаж «Подих душі». Не погодитися із таким філософським визначенням неможливо, особливо, коли знати, що авторка картин малювати почала за 2 роки до свого ювілею, маючи життєвий і духовний досвід, у 2016 році.

Правду кажуть, що шляхи Господні непередбачувані. Саме так було з Оксаною. Вона захворіла: запалення легень. Три тижні у ліжку. І раптом відбулась трансформація душі – жінка захотіла малювати. Відтоді все і почалося. У її творчому доробку вже сорок пейзажних полотен. Десять – за кордоном. «Зробити світ більш сонячним за допомогою своїх картин,  – каже Оксана, –  моє життєве кредо. Живопис став невід’ємною частиною мого життя і справжнім захопленням, від якого я отримую величезне задоволення. Приємно дарувати людям промінчик сонця, маючи в руках фарби і пензлик».

Оксана Жбанова родом з Білорусії. До Тернополя приїхала у 1978 році. За фахом вчитель фізики і математики (ТНПУ). Випускниця Київської Академії American Beauty International. Працює майстром манікюру та педикюру в медичному центрі «Венера плюс Аполон». До слова. Години роботи виставки: 24-25.03 з 18.00 до 20.00. Приміщення драматичного академічного  театру імені Т.Г. Шевченка (2-й поверх).

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #жбанова, #картина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: