Година землі: Вимикаючи зовнішнє світло, не забудьте «увімкнути внутрішнє»

Опубліковано:
24 Березня, 2018

Година Землі? Тільки година? Дякувати Богу, що хоч година. Позитив вже у тому, що кожного року до цієї акції приєднується все більше і більше землян. Свідомо не пишу – людей. Бо у слові люди всередині є інше слово, ніколи не замислювалися яке? Юди. А їх, як стверджують Святі Письмена п’яти основних релігій світу, в нашу епоху, епоху повної моральної деградації, «розбрунькувалось» найбільше. Відповідальність за світову екологічну кризу лежить не лише на «сильних» світу цього, а й на кожному з нас. Адже кожний з нас частинка Цілого.

Коли хворіємо, мріємо про одужання. На Сході кажуть, що коли людина опиняється віч на віч перед хворобою, то це до неї у такий спосіб стукає Бог, бо Він хоче їй щось цим сказати. Але чи кожний фізично хворий усвідомлює, що лікуватися треба в комплексі, і, насамперед, енергетичну складову –  душу. Бо пігулки – явище тимчасове. Причина хвороби нікуди не щезне, вона тимчасово «згорнеться» в клубок, як змія, і все одно знову колись вилізе на поверхню та ще й у дуже несприятливий момент життя, якраз тоді, коли у вас будуть неймовірні амбітні плани, а его аж зашкалюватиме. Коли ж людина одужує, вона насправді й не помічає цього, і, в більшості випадків, не аналізує того, що насправді відбулося. Що таке зцілення? Хвора частинка, яка від’єдналась від Цілого, знову приєднується до нього, відновлюється. Але чи надовго? Ми з вами частинка не просто Землі, Всесвіту. Складаємось із п’яти основних елементів (земля, повітря, вода, вогонь, ефір або етер), про які в Біблії йдеться завуальовано, пам’ятаєте, там мовиться, що ми з праху вийшли і на завершення земної мандрівки, знову в нього перейдемо? Це про тіло, про наш земний «одяг». Отож, наш «одяг» (внаслідок техногенної діяльності) настільки вже забруднений, що годі його «відіпрати» навіть у найближчі п’ятдесят років. Забруднене все  – вода, земля, повітря, вогонь, ефір… Ви маєте можливість щодня пити справжню джерельну воду? У вас є гарантія, що зернові (хліб, крупи), які ви щодня їсте (овочі, фрукти), вирощені на екологічно чистій землі, яка не знала навіть крупинки гербіцидів чи пестицидів? Ви вдихаєте чисте повітря? Ваші очі відпочивають, дивлячись на природний вогонь? А що там над нами – в озоновій оболонці довкола Землі? Тому й хворіємо, тому й маємо безліч невиліковних хвороб, яким годі поставити правильний діагноз. А скільки численних раптових смертей? Якби мали  всередині здоровий духовний стержень, то й Земля була б здоровою.

Люди мають здатність забувати багато подій, які, здавалось, були зовсім недавно, два – три роки тому, вже не кажу за більше. Жахливий землетрус в Індонезії на початку Міленіуму… Земна кора дала тріщину. ЗМІ про це не дуже розповсюджувалися. Зараз про це знайти інформацію неможливо, бо «сильним» світу це не вигідно. Адже вони живуть тільки одним днем. І лише вчені били тоді на сполох: змістилася вісь землі. Результати стихійного лиха пожинаємо зараз скрізь. Як приклад – чудасія з кліматом.

Година Землі (відімкнення світла в домівках) – це, в першу чергу, не з метою економії, хоча, це також, а шанс кожному (чи тому, хто матиме таку можливість) усамітнитись. Зазирнути нарешті самому собі в душу і запитати: хто я? Звідки я прийшов на цю планету? Куди прямую? Як довго тут ще залишатимусь? Що доброго зробив для довколишнього світу?

Воно то так. Але сьогодні вночі знову переходимо на «літній» час. Десь хтось ТАМ нагорі свідомо вибиває людину із звичного життєвого ритму. Адже Час – це Божий дар, в який, мабуть, не варто втручатися. Бо час – це не просто наше з вами здоров’я, це набагато більше. І виходить, замість того, щоб бути цілісними і в гармонії з природою (відтак – з Богом), нас сьогодні вночі будуть розбалансовувати. Залишається тільки вимкнути зовнішнє світло, й «увімкнути» внутрішнє. Ви готові?

Валентина Семеняк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #година землі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #світло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: