Хресна дорога в Скалі-Подільській: скорботний шлях з Ісусом (Фото)

Опубліковано:
24 Березня, 2018

У Скалі-Подільській відбулась Театралізована Хресна дорога за участю і благословенням  єпископа кир Дмитра Григорака, єпарха Бучацької єпархії УГКЦ. У скорботній хресній ході, разом із численними жителями містечка і навколишніх сіл, взяли участь священики з інших парафій УГКЦ.

Священик Скала-Подільської парафії УГКЦ о. Василь Германюк запросив молодь товариства українських студентів-католиків «Обнова» з міста Івано-Франківська, щоб ті зобразили для мешканців селища та гостей  округи, події з життя Ісуса Христа – Страсті Христові. Завдяки щедрим жертводавцям захід вдався на прославу Божу. І навіть погода, попри несприятливі прогнози синоптиків допомогла, зачекавши трохи зі снігом. Дошкуляв лише мороз і вітер, проте це не стало на заваді проведення заходу.

null

Фото: о. Василь Германюк.

 

null

Фото: о. Василь Германюк.

 

null

ФФото: о. Василь Германюк.

 

null

Фото: о. Василь Германюк.

 

null

Фото: о. Василь Германюк.

Долаючи шлях понад два кілометри, тривалістю дві з половиною години, молоді люди намагалися відтворити хід Хресної дороги Спасителя, що відбувалися в Єрусалимі дві тисячі років тому. Цим нагадували вірним про надлюдські терпіння Ісуса Христа, які Він переніс заради спасіння кожної людини. Не зважаючи на мороз і вітер, духовне дійство не залишило байдужими мешканців цього містечка.

Ірина Мадзій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скала-подільська, #тернопіль, #тернопільські новини, #УГКЦ, #хресна дорога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: