У «Палац кіно» стартував перший Тернопільський Туристичний Форум

Опубліковано:
23 Березня, 2018

Перший Тернопільський Туристичний Форум (ТТФ-2018) під гаслом «Від ініціатив до дії» стартував у “Палаці Кіно”. До міста з’їхались кращі фахівці індустрії гостинності міста, керівники туристичних компаній, представники навчальних закладів, закладів харчування, експерти у сфері туризму зі Львова та Одеси.

Читайте також

Туристична Тернопільщина: Чортків
На Тернопільщині є місце, аналогів якому немає в Україні (Фото)

«Основне завдання сьогодні – це донести інформацію мешканцям усієї України про Тернопіль та Тернопільщину в цілому, адже у нашого краю є великий туристичний потенціал, який вартий уваги, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал. – Чимало сакральних пам’яток, замків, палаців та інших унікальних об’єктів архітектурної спадщини, якими славиться наша земля, знаходяться не у самому Тернополі, а на території області, тому сьогодні дуже важливим для нас є створити єдиний туристичний простір з сучасною інфраструктурою, який об’єднає Тернопіль, область та Україну в цілому».

Начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дайнека каже, що на форумі розглядаються різні аспекти розвитку туристичної галузі у Тернополі та напрацьовуються рекомендації щодо підвищення рівня туристичної привабливості краю та взаємодії усіх суб’єктів індустрії гостинності на Тернопільщині.

Триватиме форум до 17.00 год.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: