В мережі опубліковано відео, на якому знято, як у Василькові на Київщині вчитель фізики школи №9 Людмила Анатоліївна в кінці свого уроку грубо сварить одного з учнів. При цьому педагог використовує нецензурну лайку.

Відповідне відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook користувачка Вікторія Гедзь.

“Учитель фізики м. Васильків, школа 9. Що може навчити ось такий “вихований педагог” наших дітей. Прошу максимального репосту, щоб Людмилу Анатоліївну знали якомога більше людей”, – мовиться у підписі до відео.

Читайте також

Чому на урок в одну зі шкіл на Бережанщині запросили поліцейських
Неймовірна історія про сільську вчительку котра перемогла у престижному європейському конкурсі
У Тернополі відновлюють навчання у школах

Так, на знятих кадрах видно, що спершу вчитель запитує: “Хто клацає?”, після чого підходить до парти учня і починає грубо лаяти хлопця.

Ти – с*ка! Ти – потвора! Тварина ти! Г*вно смердюче! Худоба погана! Ти вирішив мене випробувати? Я тебе, с*ка, прищучу так, що ти будеш бідний! Це суцільний терор! Ти (нерозбірливо) граєш. Г*вно! Погань!,
– звернулася педагог до школяра.

Після цього вчитель відійшла до шкільної дошки і продовжила: “Він думає, що я не бачу, не знаю. Погань така! Нездара! Негідник! Дивись, яке з себе показує! Встань, з тобою розмовляють! Зас*анець!”.

Точно невідомо, що саме викликало таку реакцію вчителя. За словами Гедзь, учень просто двічі клацнув ручкою, щоб записати домашнє завдання. Жінка уточнює, що це не перший агресивний вчинок вчителя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчитель, #учень
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: