У Тернополі запрацював центр, де онлайн слідкуватимуть за порушеннями

23.03.2018 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На базі управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради організовано роботу Cитуаційного центру. Там займатимуться відстеженням оперативної ситуації у місті в реальному часі.

- У зв’язку зі складними погодними умовами, цими вихідними працівники управління муніципальної поліції спільно із працівниками управління патрульної поліції вели цілодобове спостереження через міські відеокамери з метою контролю за станом доріг та координацією робіт з очищення дорожнього полотна та тротуарів. Також, при виявленні автомобілів, котрі порушували Правила дорожнього руху, орієнтація для реагування передавалась патрульним підрозділам Тернополя, - повідомили у міській раді.

Окрім того, 17-18 березня у місті працювала мобільна група управління муніципальної поліції, яка спільно з працівниками відділу технічного нагляду міської ради перевіряла якість роботи підприємств, відповідальних за прибиранням міста.

Завдяки злагодженим діям працівників міської ради, поліції та комунальників вдалось максимально швидко очищати основні магістралі міста.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі