Кайданками до батареї: у Києві зловмисник незаконно утримував чоловіка у квартирі

Опубліковано:
22 Березня, 2018

Оперативники Києва затримали зловмисника, який незаконно утримував чоловіка у квартирі. Киянин у власному помешканні утримав свого квартиранта, який нібито обікрав його помешкання. За цими фактами розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини звернулася жінка та повідомила, що її чоловіка незаконно утримують у квартирі будинку на вулиці Дорогожицькій у Шевченківському районі столиці.

Правоохоронці встановили, що чоловік, якого утримував киянин, жив у його квартирі. Напередодні він нібито викрав у господаря ювелірні вироби та здав їх у ломбард. Власник помешкання дізнався про зникнення цінностей, а відтак кайданками пристебнув квартиранта до батареї та сказав, що не відпустить, поки той не віддасть борг.

Оперативники затримали 59-річного киянина у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перевіряють причетність його квартиранта до крадіжки з помешкання.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції за незаконне позбавлення волі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 та за фактом крадіжки – за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наручники, #уиїв, #утримування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: