Тернополянка виманила велику суму грошей за неіснуючий товар

Опубліковано:
22 Березня, 2018

Майже чотириста дев’яносто тисяч гривень виманила у мешканців Тернополя жителька села Біла. Обіцяючи покупцям хороший не дорогий товар з закордону, жінка, приймала замовлення разом з стовідсотковою проплатою. У ході проведених слідчо-оперативних заходів з’ясувалося, що шахрайка заробляла на довірливих мешканцях обласного центру не лише продаючи неіснуюче обладнання. Виявилося що вона взяла у трьох мешканців Тернополя гроші за оформлення земельних ділянок у селі Біла. 

За словами заступника начальника відділення слідчого відділу ТВП Тараса Сиротюка, до них звернулося близько двадцяти потерпілих. Люди скаржилися на те, що проплатили жінці гроші, а товар не отримали.

Розповідаючи усім друзям вигадану історію про дядька з Америки, який має змогу купляти там якісну техніку двадцятивосьмирічна жителька Тернопілля влаштувала бізнес. Бажаючих придбати іноземну техніку з’явилося чимало. Деякі люди просили привезти одразу по кілька наборів цифрової техніки. Але замовлення не прийшло, шахрайка під погрозами покупців про міліцію, купила в обласному центрі кілька одиниць техніки, та віддала її деяким клієнтам. Решта замовників повинні були чекати.

Товар так і не прийшов, на мобільний жінка перестала відповідати, поліція оголосила її в міжнародний розшук. 

Зхопили шахрайку у Буковелі, коли вона намагалася влаштуватися на роботу. Жінка зізналася у скоєному. Наразі жінка знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Їй оголосили підозру відповідно до статті 190 частини 1, 2, 3, ККУ – шахрайство. Слідство триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #закордон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проплата, #тернопіль, #тернопільські новини, #товар, #шахрайка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: