У Тернополі батько намагався викрасти власну доньку (Відео)

21.03.2018 22:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

В інтернет-мережі з'явилося відео, на якому чітко видно, як з одного із навчальних закладів Тернополя чоловік виносить дитину. Невідомий, тримаючи на руках дівчинку, спіткнувся та впав. Дитина отримала тілесні ушкодження.

На місце події викликали правоохоронців. Чоловік виявився рідним батьком дитини, який мешкає у Києві і з мамою дівчинки розлучений.  Він неодноразово звертався в правоохоронні органи з заявою про те, що колишня дружина неналежно виконує батьківські обов'язки, погано виховує їхню 10-тилітню доньку та жорстоко з нею поводиться. Скаргу розглянули та перевірили всю інформацією представники ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області, проте це не знайшло підтвердження. Дівчинка добре вчиться, відвідує школу та зарекомендувала себе, як старанна, працелюбна і дисциплінована дитина. 

Читайте також

В тернопільській школі хотіли викрасти дитину (Відео)

З свого боку, мати дівчинки хвилюється, щоб її колишній чоловік може викрасти і силою вивезти дитину закордон. За її словами, донька також боїться наодинці залишатися з татом, оскільки той неодноразово погрожував її викрасти. 

На даний момент у поліції розслідують подію, яка трапилася 14 березня. Її кваліфікували за статтею 128 ККУ - необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Мама дівчинки також звернулася в суд щодо позбавлення колишнього чоловіка батьківських прав. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі