Відслідковувати ціни на продукти тепер можна не виходячи з дому

Опубліковано:
21 Березня, 2018

За даними сайту UaNews з посиланням на Укрінформ, міністерство розвитку і торгівлі України створило онлайн-ресурс для відслідковування динаміки цін на прродукти.

” Інструмент дозволяє в декілька кліків побачити, як змінюються ціни на популярні продукти в Україні, і вже на основі цього матеріалу робити власні висновки”, – розповідає голова BRDO Олексій Гончарук.

 Онлайн-сервіс автоматично збирає дані з відкритих джерел (Держстат, НБУ, Світовий банк, Євростат) та фіксує щоденну динаміку цін на товари за данними найбільших онлайн-супермаркетів. Інформація представлена також в регіональному розрізі по областям. 

Динаміка цін на споживчому ринку в регіонах оновлюється кожні два дні, в онлайн-магазинах – щодня. Індекси споживчих цін актиалізуються кожного тижня.

Ви зможете редагувати графік відповідно до своїх цілей та завантажувати його на свій комп’ютер, а також можна буде  вбудувати окремі графіки в свій веб-сайт.

Незабаром Офіс ефективного регулювання планує запустити такий же сайт з графіком цін на житло.

Анастасія Гарасим’як.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: