Де шукати підробіток у Тернополі, або Як містянам заробляти на послугах

Опубліковано:
21 Березня, 2018

Чи потрібна додаткова робота тернопільцям? Так – бо нестабільна економіка та зростаючі ціни (в тому числі на комунальні послуги) мало що залишають від звичайного доходу. Тому вихід дійсно єдиний – працювати додатково і отримувати необхідне доповнення до сімейного бюджету. Це можливо: зручний, різноманітний і безпечний підробіток у Тернополі всім зацікавленим пропонує сервіс Kabanchik.ua. Це онлайн-проект, на якому зручно замовляти послуги у прямих виконавців і, відповідно – заробляти на виконанні цих послуг.

null

Сервіс для пошуку підробітку: декілька фактів

Проект працює з 2012 року і охоплює всі регіони України – разом понад 70 населених пунктів. На ньому зареєстровано більше 50 тисяч замовників послуг. Загалом сайт охоплює майже 1000 категорій і напрямків послуг, що робить його доступний всім категоріям шукачів. Головна перевага сервісу – безпечний і дуже швидкий пошук додаткової роботи з можливістю виконання послуг прямому роботодавцю.

Пошук роботи за 5 хвилин – як це відбувається?

Основа проекту – разові завдання на конкретні послуги. Їх оформляють замовники, одразу вказуючи всі подробиці – включаючи суму оплати та терміни виконання вказаної роботи. Як тільки завдання оформлене, стартує миттєва розсилка: повідомлення про нову задачу отримують всі зареєстровані та підписані на цю категорію виконавці. Все, що їм треба зробити – ознайомитись з умовами і подати заявки на виконання. Замовник обере одного з кандидатів – саме він буде виконувати роботу і отримує гроші по завершенню. Витрати часу на відслідковування розсилки – мінімальні, а результат такого пошуку дуже ефективний. 

Гарантії безпеки

Адміністрація сервісу блокує завдання з сумнівними умовами – це треба, щоб захистити виконавців від шахраїв. В будь-яких складних ситуаціях можна звернутися до служби підтримки, щоб отримати консультацію та вирішити проблему. Якщо хочеться працювати без ризиків – можна брати у роботу завдання з активованою опцією «Безпечна угода». При цьому замовник зарані платить за роботу, і гроші до завершення виконання зберігає сервіс. 

Для кого цей сервіс?

Правильна відповідь – для всіх. Замовляти послуги можуть всі, хто завгодно – від бабусі-пенсіонерки до представника міжнародної компанії. Це суттєво розширяє вибір можливостей для шукачів підробітку. Тому виконавцем може теж стати будь-то бажаючий: від студента до пенсіонера. Навіть мама в декреті знайдеться робота з врахування зручних для них умов. Будь-які навички дозволять заробляти: наприклад, на Kabanchik.ua людям часто потрібен сантехнік, і рівень складності таких завдань дуже широкий. Це стосується і інших спеціальностей. 

Популярні напрямки для підробітку у Тернополі

Серед категорій послуг, в яких дуже зацікавлені тернополяни, лідирують:

  • ремонт техніки;
  • клінінгові послуги;
  • кур’єрська доставка;
  • квартирний ремонт;
  • розповсюдження реклами;
  • робота в Інтернеті.

І звичайно ж, на Kabanchik.ua лідирує категорія Домашній майстер – особливо актуальним є електрик, послуги якого замовляє багато жителів міста. Перелік робіт різний: від заміни розетки до прокладення нової лінії на оберті.

null

Простий і безкоштовний початок

Щоб розпочати швидкий і зручний пошук підробітку, достатньо зареєструватися на сайті сервісу. Процес простий і під час реєстрації можна виконати основні налаштування акаунту виконавця, обрати категорії для пошуку завдань. Не завадить встановити мобільний застосунок – зручну версію сервісу, що завжди з виконавцем. Все елементарно – можна розпочати заробляти по-новому вже зараз, без прихованих нюансів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заробіток, #кабанчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #послуги, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: