Частину коштів за квитки на фотовиставку «Мрій!» віддадуть на операцію для дівчинки, яка танцює на візку

Опубліковано:
21 Березня, 2018

В Тернополі в Українському домі Перемога унікальна виставка від якої тепліє на душі – 44 світлини благодійного фотопроекту “Мрій!”. Усі фото парні – на одній дитина, на другій дитина і відома особистість. Це особливі історії 22 дітей з інвалідністтю, які незважаючи на складні діагнози мають свої мрії. На відкриття виставки завітала героїня одного з фото юна талановита танцюристка Яся Чеклова. Яся каже, що щастя – це бути здоровою і мріє у майбутньому стати чемпіонкою з спортивних танців. У холі Українського дому Перемога Яся танцювала разом з партнером Богданом. Частина грошей за квитки на виставку піде на лікування шестикласниці Ясі Чеклової. Історія маленької Ярослави вразила тернополянку Наталю Орищак: “Ця маленька тендітна принцеса Яся Чеклова разом зі своєю мамою та партнером Богданчиком подорожує з Благодійною фотовиставкою “Мрій”. Вона виконує з своїм партнером дивовижний танець! Їй дуже потрібні гроші, щоб одужати! Вона мріє стати Чемпіонкою Світу з спортивних танців. У фотопроекті взяли участь 22 діток з інвалідністю, які також поділилися своїми мріями зі світом, як і Яся Чеклова. Кожна дитина варта того, щоб її мрія здійснилася.

Наталія Комаренко, автор проекта “З теплом у серці”: “Вже 10 квітня Ярославу Чеклову (Ясю) чекає клініка на операцію по виведенню сечоводів назовні. Нирки в Ясі майже не працюють, сеча потрапляє у нирки, що призводить до інтоксикації всього організму, через це у Ясі часто підіймається температура до 39 градусів, турбує нудота, біль, йде постійне отруєння організму Ясі. Не дивлячись на все це, Яся дуже хоче танцювати та прагне до своєї мети! На операцію, яка дозволить хоч трохи очистити нирки та в цілому організм – не вистачає коштів у її мами Олесі Чеклової. Допомогти може кожен! Приват банк 5168 7573 3862 2766 Чеклова Олеся Володимирівна.”

null

 

null

Проект покликаний зібрати кошти на втілення мрій дітей, а також на будівництво та облаштування корпусу “Мрій” в місті Добра, де буде проходити реабілітація дітей з інвалідністтю. Фотовиставка подорожує Україною. Її планують показати в усіх обласних центрах. Автори  та виконавці ідеї – благодійний центр “Я майбутнє України”.

Кожен може долучитися до доброї справи – квиток на виставку коштує 50 грн. Дітей запрошують безкоштовно. У нашому місті виставку можна провідати до 30 березня щодня з 10:00 до 19:00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #дівчинка, #мрій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #операція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: