Степан Барна: Сьогодні політика держави – це політика максимального сприяння (Відео)

Опубліковано:
20 Березня, 2018

Завдяки політиці держави, яка спрямована на максимальне сприяння та розвиток своїх територій, ми, на прикладі Тернопільської області, можемо реалізовувати конкретні справи. Зокрема, за два останніх роки спрямували з державного бюджету на розвиток інфраструктури близько 2 млрд. грн., з яких щонайменше 1,5 млрд. грн. – на будівництво і капітальний ремонт магістральних доріг області, в тому числі, й в рамках проекту Go Highway. Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. 

Підбиваючи підсумки виїзного засідання бюджетного комітету Верховної Ради України, що вперше відбулося на Тернопільщині, очільник краю наголосив, що поточний рік в області буде важливим з точки зору розвитку інфраструктури.

Читайте також

Степан Барна i Юрій Лучечко погодили Стратегію розвитку спиртової галузі у Тернопільський області
Степан Барна: Жодне село та жодна громада в Тернопільській області не має оминути осторонь кооперативний рух

«На засіданні комітету ВРУ з питань бюджету ми піднімали проблеми, котрі мають важливе значення для Західної України і для держави. Наприклад, коли йшлося про відкриття центру лікування онкохворих за допомогою лінійного прискорювача, то говорили про проект, реалізувавши який можна буде надавати лікувальну послугу порятунку життя практично всім жителям Західної України, бо такого онкоцентру немає ні в Івано-Франківській, ні у Львівській областях», – зауважив Степан Барна.

Крім того, під час засідання комітету з народними депутатами України була можливість підняти проблематику зимових видів спорту.

«У цьому випадку ми знову ж таки виходили із спортивних традицій, які уже склалися на Тернопіллі. Якщо у нас є унікальна база в Кременці з літнім трампліном, з санною трасою, коли ми маємо біатлонну базу в Підгородньому, яка виховала чемпіонів – членів олімпійської збірної, то їх відновлення та реконструкція це не лише проблематика Тернопільської області. Це тема, яка має об’єднати державу над вирішенням цього питання. При цьому, ми тепер уже говоримо не з позиції «дай», а навпаки – ми готові співфінансувати і долучатися до реалізації проектів», – резюмував Степан Барна. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #сприяння, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: