Тернопільські артилеристи тренувалися в умовах наближених до бойових (Фото)

Опубліковано:
19 Березня, 2018

Тернопільські армійці тренувалися виконувати обов’язки в умовах наближених до бойової обстановки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив пре-офіцер Тернопільської окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа:  

«Бій виграє той, хто краще підготовлений, хто вміло вирішує бойове завдання, у кого є достатній рівень польової виучки, тому навчити кожного солдата тактики і бойової злагодженості підрозділу, є пріоритетним напрямом загальновійськової підготовки Тернопільських армійців. Військовослужбовці в/ч А3215, на базі навчально – тренувального центру проходять вишкіл з тактичної підготовки. Мета навчань – удосконалення бойових і фізичних якостей, вміння виконувати завдання в умовах наближених до бойової обстановки, (розгортання на місці, пересування в підрозділі, елементи наступу та оборони)», – пише Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армійці, #бригада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрій кульпа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: