В головному управлінні Нацполіції Тернопільщини запрацювали детективи

Опубліковано:
19 Березня, 2018

Детективні підрозділи у складі  управлінь поліції – одне з нововведень, яке запрацювало у всіх регіонах на початку 2018 року. До цього масштабні експерименти проводилися на базі декількох управлінь в Київській, Запорізькій, Львівській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській та Хмельницькій областях.

На посаду керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління  ГУНП в Тернопільській області – саме таку офіційну назву має підрозділ (термін «детектив» ще не затверджений жодним законом)  був призначений Юрій Барабан. Він має за плечима 11 років стажу роботи у слідстві та пройшов конкусний відбір. Сьогодні майор поліції разом з дев‘ятьма співробітниками вже працює над розкриттям злочинів, а також вирішує кадрові питання, бо підрозділ укомплектований лише наполовину.

Порядок злочинів, розслідуванням яких займатиметься підрозділ, в Нацполіції ще не визначений, проте Юрій Барабан каже, що без діла ніхто не сидить. «Уже з самої назви відділу зрозуміло: у нашій компетенції будуть тяжкі та особливо тяжкі злочини, вчинені організованими злочинними угрупованнями, латентні злочини. Не знаю, чи займатимемося нерозкритими важкими злочинами минулих років, але загалом готуємося до складної роботи» – каже слідчий.

Метод роботи універсальних поліцейський – «трійки». Цих троє людей виконуватимуть усю роботу, аби в перспективі зібрати доказову базу, якісно розслідувати та скерувати провадження до суду.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барабан, #детектив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #слідство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: